2018/2019 I periood

Minu unistuste koolipäev

Minu unistuste koolipäev oleks selline, kus kool algaks kell 12 päeval. Esimene tund oleks kunst, kus saaks täiesti ise valida, mis tööd me teeme, tund kestaks tund aega. Siis oleks söögivahetund. Söögivahetunnis võiks söögiks olla singi-juustu pannkoogid ja joogiks võiks olla piim, õunamahl, vesi, apelsinimahl. Pärast söömist võiks olla pooleteisttunnine õuevahetund, kus võiks tuppa minna, kui õues olla ei taha. Koolihoovis võiks olla seikluspark. Pärast vahetundi oleks kaks matemaatika tundi. Pärast seda veel kaks kunsti. Selline võiks olla minu unistuste koolipäev.  

Kaisa, lend 005e

 

Minu unistuste koolipäev

Minu unistuste koolipäev võiks olla reede. lapsed tulevad kooli kell 12.00. Sellel päeval on viis tundi. Esimene tund võiks olla triki tund. Me läheme kõik staadionile ja hakkame kordamööda tegema trikke. Unustasin enne öelda, et riietus on sellel päeval vaba.

Teine tund oleks tennis ning kolmas ja neljas  tund liutorudest alla laskmine. Pärast seda on viimane tund, filmi tund. Pärast filmi saavad lapsed koju. Iga viimane reede tund lõpeb alati uue filmiga. See ongi minu unistuste koolipäev.

Silver, lend 005e

 

Tere, Toomas!                                                                         

Kirjutan Sulle oma laua tagant. Tahtsin Sulle jutustada oma reedest. See reede oli nimelt palju tegusam kui muud nädalapäevad.  Reedel käisime me klassiga matkal. Kokku matkasime Viimsi Laidoneri pargist Pirita Selverini.

Pean ütlema, et matk ei olnud imelihtne, aga samas ei tekkinud mul ka tunnet kohe retk lõpetada ja koju diivani peale lesima minna. See mõte tekib mul muidu  matkade ajal tihti. Ka ilm juhtus just sellel päeval ilus olema. Ühesõnaga meil kohutavalt vedas.

Peale jalutuskäiku sihtpunkti jõudes ootas meid ees üllatus. Selleks oli fotojaht kõikide klasside vahel. Fotojaht toimus tiimides. Tiimid olid üpris suured, seega tekkis ka mõningaid probleeme kommunikeerumisega. Siiski kirjeldaksin meie fotojahti kui väga hästi õnnestunud ettevõtmist. Fotojahil pidime lavastama erinevaid üritusi: Eesti sünnipäeva, kooli sünnipäeva, suusapäeva jne. Kindlasti oli teiste seltsis huvitavam fotosid pildistada ja ülesandeid lahendada. Kõige rohkem meeldis mulle suusapäeva teema, sest seda pidime pildistama päris suusamäel suusakeppide ja kelkudega.

Ülesannete lõpus läksid kõik lapsed jalgpalliplatsile ja kogu kool tantsis koos. Mulle meeldis seejuures, et kõik tantsisid innukalt kaasa.

Matkapäevaga jäin üldiselt väga rahule. Kasulik on vahepeal umbsest toast välja saada ja natukene värsket õhku hingata. Ma olen tihti enda toas mitte midagi tegemas, seega see kogemus oli igati meeldiv.

Kuidas on läinud Sinu nädal? Ära unusta mulle sellest kindlasti kirjutada!

Parimate soovidega Elin!

Kirja autor: Elin, lend 001

Kommenteerimine on keelatud.

  • Seoses Tallinna Kesklinna Põhikooli läheneva 5. sünnipäevaga tekkis mõte luua digialmanahh. Mõtte autor oli direktor Jaana Roht. Almanahh sisaldab laste kirjanduslikku ja kunstilist loomingut ning täieneb jooksvalt.